INGE DOUMA

De motor achter doumaconsult is Inge Douma (1961), opgegroeid in een ondernemersfamilie en afgestudeerd aan de RUG als Psycholoog (1985). Zij volgde daarnaast de studie Hoger Management (1989-1991). Vervolgens werkte zij ruim 15 jaar als leidinggevende in zowel kleine als grote organisaties op directieniveau en in het middenkader. Vanaf 2002 volgde zij de vijf-jarige door het Ministerie erkende HBO opleiding tot psychosynthese therapeut en heeft deze succesvol afgerond aan het Instituut voor Psychosynthese te Utrecht (2007). In 2008/2009 en 2010/2011 volgde zij de opleiding en vervolgopleiding familieopstellingen/systemisch werk aan het Bert Hellingerinstituut Nederland te Groningen. Daarna heeft ze diverse internationale masterclasses gevolgd op gebied van systemisch werk en masterclasses met betrekking tot stressregulering en trauma.

Sinds 2002 begeleidt Inge Douma mensen als coach, therapeut en supervisor. In de begeleiding speelt de persoonlijkheid een belangrijke rol. Die persoonlijkheid laat zich uiteraard niet samenvatten in een paar woorden. Om u toch een idee te geven van wie Inge Douma is, zijn er enkele eigenschappen, die door anderen vrijwel steeds genoemd worden: humor, sensitief, open, warm, helder, integer, direct, enthousiast, confronterend en scherpzinnig.

Haar verlangen is om mensen te ont-moeten en samen met hen te leren kijken naar de mogelijkheden om het leven volop te leven.

Startpagina