Waarden
De basis van mijn begeleiding
Waarden
De basis van mijn begeleiding
Waarden
De basis van mijn begeleiding

De basis van mijn begeleiding

Voor het welslagen van de begeleiding is het belangrijk dat het klikt tussen jou en mij. Dat gaan we eerst onderzoeken. Gaan we samen op weg, dan mag je van mij verwachten, dat ik er voor je ben en mijn deskundigheid inzet om jou je eigen weg te laten volgen. Ik sta voor professionaliteit en kwaliteit. Wat ik doe, doe ik met liefde en aandacht. Komen we iets tegen dat buiten mijn deskundigheid valt, dan zoeken we samen uit wie je het best verder kan helpen.

 

Mijn begeleiding is gebaseerd op drie waarden:

  • Authenticiteit
  • Vrijheid
  • Liefde
  • Authenticiteit

Authenticiteit is eigenheid. Het is trouw zijn aan jezelf. Daarbij is geen compromis mogelijk. Authenticiteit gaat over helderheid en eenvoud. Als je praat, zorgt, werkt en leeft vanuit authenticiteit stroomt de energie.

  • Vrijheid

Samen gaan we op zoek naar jouw knellende overtuigingen en patronen. Veelal komt een proces op gang dat leidt tot loslaten en een nieuw gevoel van vrijheid. Dat proces is niet gemakkelijk, maar je kunt er zeker van zijn dat ik je steun. Ik accepteer je zoals je bent en geef geen oordeel. Ik neem waar, zoek, maak contact en faciliteer. Vrijheid betekent dat je zelf keuzes maakt en zelf het moment kiest waarop je je laat ondersteunen door mij.

Vrijheid houdt verantwoordelijkheid in. Tijdens de begeleiding confronteer ik je met jouw verantwoordelijkheid; in het klein voor het traject en in het groot voor je leven. Ik zal je stimuleren om verantwoordelijkheid te nemen voor je keuzes en voor de verwezenlijking van je doelen.

  • Liefde

Ik geef om mensen en ben toegewijd aan mijn opdracht: jouw doelstelling. Ik hecht eraan ontvankelijk, zorgvuldig en betrouwbaar te zijn en streef naar een veilige basis. Liefde betekent ook liefde voor het leven, levensvreugde. Bij levensvreugde hoort humor. En humor kan ontwapenend kan werken.